17 augustus: De Koog Swingt

17 Aug. 12.00 tot 17 Aug. 19.00

Een en al gezelligheid in de Koog! Tijdens trakteren de Flageolettes en DJ on the Move Joost het publiek op gezellige en internationale muziek.

 

De Flageolettes zijn super-flexibel! Mobiel akoestisch en/of licht versterkt op een vast plekje. Flexibel betekent ook dat de Flageolettes perfect passen op thema-feesten want behalve veel repertoire hebben ze ook een koffer vol leuke outfits passend bij de sfeer.

Geen snoeren, geen boxen, geen stroom maar wel Disco! De Gentleman Dj is nu ook mobiel, met een hip wit en mobiel discomeubel is de Gentleman Dj te boeken voor ontvangst van uw gasten bij de entree, gezellig bij de BBQ, feestlocaties zonder stroom, op festivals en zelfs op het strand. De Gentleman DisGo blijft een avondvullende one-man show. The Gentleman DJ is uw DJ, Gastheer en Zanger. Hij draait netjes in pak de gewenste muzikale sfeer en zingt in thema drie blokken sets van 30 minuten gen een betaalbare prijs. De sterke kant van the Gentleman DJ zijn de overtuigende zangblokken in thema! Deze zangblokken zijn bijzonder interactief en stimuleren de weg

Locatie:


Begin datum & tijdstip
17 August 12.00

Eind datum & tijdstip:
17 August 19.00