All 4 Kids

02 Aug. 12.00 tot 02 Aug. 18.00

Een leuke dag voor de kinderen!

Knutselterras en ballon artiest
Bij het knutselterras kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt. Hier kunnen zij de mooiste dingetjes van schelpen maken. Denk hierbij aan een mooie schelpenhanger of een tover jouw schelpje om een een gezellig diertje. Kortom voor ieder wat wils!

Onze ballonartiest vermaakt de kinderen met zijn kleurige en uitbundige ballonfiguren. In een handomdraai maakt hij van deze ballonnen allerlei leuke figuren. Onze ballonartiest is mobiel en overal inzetbaar, dus geschikt voor ieder evenement.

Goochelende ijscoman

Geestig goochelen en jongleren door IJsco Ali met heerlijk Turks ijs. Optredens waar oud en jong zich letterlijk de vingers bij aflikken. De goochelende ijscoman Ali presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren. Voordat IJsco Ali zijn exclusieve Turkse ijs aan zijn watertandend publiek prijsgeeft, wordt een fenomenale ijsshow opgevoerd die grote hilariteit opwekt.

Als het exquise ijs wordt uitgedeeld gaat Ali onverstoorbaar verder: ‘U had juist toch zo’n heerlijk ijsje in uw hand? Nu is het opeens weg!’ Tja, IJsco Ali is zo vlug als water. En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic!

Beeld en tekst aangeleverd door winkelcentrumpromotie.nl 

Locatie:


Begin datum & tijdstip
02 August 12.00

Eind datum & tijdstip:
02 August 18.00