De Koog swingt

19 Jul. 12.00 tot 19 Jul. 18.00

Het wordt wel heel gezellig!

Een en al gezelligheid in de Koog tijdens De Koog Swingt trakteren de BoogieWoogie bus en duo Raak het publiek op gezellige en internationale muziek.

 

Sing it sisters, boogie-woogie brothers! Gooi alle noten op je zang er uit bij deze blinkende, swingende sing-a-long bus, uw kant-en klaar klinkende karaoke op de weg!

 

Deze gezellige, rijdende rakker nodigt het publiek uit in hun plateauzolen te slippen en hun tenen in de disco te dippen.

Maar ook met Elvis Presley en Nina Simone op de achterbank en een kofferbak vol andere muzikale helden uit de jaren 50, 60 en 70 is er keuze genoeg voor jouw Night-Fever – favoriet.

 

Voert dit vintage Volkswagentje zich langs jouw voeten, zeg dan hé tegen Doris Day, geef je over en roll-a-long! Onze Swing-Sister of Boogie-Brother geeft je een microfoon en een publiek dat aan je lippen hangt.

 

Bovenop het busje dat – volledig uit zijn dak – een scherm laat verschijnen, schuiven de juiste songteksten voorbij; en dan, ben jij! Zing zonder schaamte, pak je moment, ga uit je plaat. We hebben het niet over smaak, maar er valt wel te twisten!

 

Duo Raak

Een optreden van Raak bestaat uit een verrassende mix van het meest recente werk tot terug in de jaren 50, met de nadruk op Nederlandse en Engelstalige pop en rock & roll. Raak speelt naar de mensen tóe. Zij mengt zich met het publiek om er samen een mooi feest van te maken! Meezing, -dans en -klapbaar met ontroerende momenten. Veelzijdigheid is het toverwoord!

Beeld en tekst aangeleverd door winkelcentrumpromotie.nl 

Locatie:


Begin datum & tijdstip
19 July 12.00

Eind datum & tijdstip:
19 July 18.00