De Koog op stelten

26 Jul. 17.00 tot 26 Jul. 22.00

Prachtig straattheater al van verre te zien en Top-Karikaturiste!

Stelten act
The Queens of green, deze koninklijke groene feeën brengen hoop waar dat vergeten is. Zaaien licht in de duisternis en helpen dromen tot leven komen. Met hun prachtige groene kleur, verfijnde vorm en toverstaf, betoveren zij een ieder die haar aanschouwt.

Schoonheid in beweging gebracht in een beeldend verhaal over licht en liefde. Deze ‘brengers van licht herinneren ons aan de overvloed van het leven. Spectaculair en exclusief.. Elegantie en verfijning in stralend Goud

Karikaturist Marion

Met Marion haalt u een toptekenaar in huis! Al 20 jaar werkzaam als karikaturist in binnen- en buitenland, heeft zij bewezen op allerlei soorten feesten en locaties steeds weer een vrolijke sfeer te scheppen met haar humoristische en kleurrijke karikaturen. Zij benadert mensen op een losse en informele manier, staande achter haar mobiele ezel. Sport, hobby of passie worden trefzeker verwerkt in de tekening, en een lachsalvo volgt als zij met een “1-2-3” de tekening omdraait en laat zien aan haar ‘slachtoffer’. Deze avond tekent Marion op bierviltjes!

Beeld en tekst aangeleverd door winkelcentrumpromotie.nl 

Locatie:


Begin datum & tijdstip
26 July 17.00

Eind datum & tijdstip:
26 July 22.00